Välkommen ombord

 

Efter vår första angöring. Vid Stensunds folkhögskola våren 2016

Du har kommit till hemsidan för projekten kring Skutan Anita. Just nu pågår renoveringar och förberedelser inför en resa mot medelhavet som kommer att påbörjas i Augusti 2019. Under ett par års tid har jag jobbat med att båten skall bli en sjösäker seglare och snart är det dags att lämna Sverige.

Det som återstår att göra innan dagen då vi ger oss av är att färdigställa alla moment som är viktiga för sjösäkerheten. Vi behöver också fler härliga människor som vill segla med oss. Hör av dig redan idag om du känner att du vill vara med på ett spännande och lärorikt äventyr.

Vi som finns ombord idag jobbar också med kultur och har visioner om att Anita i framtiden skall bli en kringresande plattform för Scenkonst och Musik. En segelskuta är en fantastisk plats för föreställningar och kreativa sammankomster.

Sommaren 2017 – Klubb på Festival del Mar. Simon Andermo och Amanda Gordon.

 

 

 

Författare: admin

Spindeln i nätet

3 reaktioner till “Välkommen ombord”

 1. Hej Simon!
  Om du är intresserad så har jag en mast i lärkträ som är 15 m lång och en som är ca 10 m. Bästa hälsning Mats Oljelund i Varberg.

  1. Hej Mats
   Jag har inte kommit igång med min hemsida än och inte sett mailet från dig förrän nu. Sitter och utformar sidan.
   Jag har funderat mycket på hur jag skall göra med masterna. Om jag skall byta eller lappa dom där det finns röta.
   Har tittat endel på hur Skonaren Ingo hanterat röta på sina master och sett att det är möjligt att fräsa ut och fälla in friskt trä.
   Om du har masten kvar kommer jag gärna och tittar. Tror faktiskt jag såg den på Blocket nu i somras, eller om det var två master i Varberg till och med.
   Jag finns på tel 0725767766
   Mvh Simon Andermo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *